hjælp tips

Der er adskillige mulige grunde til, at du kunne være i denne etape og endnu ikke have fået et job, hvis det er din hensigt. Lad os se på dem.

1. Du er på sporet, men har ikke haft tid nok.

2. Du har fusket lidt med computerprogrammering, men er ikke sikker  på, hvilke færdigheder, der kræves for at sikre sig og beholde et job som  computerprogrammør.

3. Du mener at vide, hvad det påkrævede færdighedssæt er, men er ikke  sikker på, hvordan du bærer dig ad med at mestre det tilstrækkeligt til  at arbejde med det på et job.

Du føler, du er på sporet, men har ikke haft tid nok

Hvis du mener, at du er på sporet, og det bare er et spørgsmål om tid, kan du gøre en af to ting. Det kan enten være business аs usual, eller du kan forsøge at undersøge nogle tips fra det andet scenarie som ses nedenfor.

Du er ikke sikker på hvilket færdighedssæt, du skal lære

Det er muligt at udforske de forskellige muligheder, der findes, ved at bruge en hjemmeside som Jobindex.dk. Prøv at Google denne hjemmeside. Når først du finder den, vil du opdage, at du har mulighed for at bruge forskellige udvælgelsesparametre. Leg lidt med det og eksperimenter.

Prøv at bruge Jobserves hjemmeside til at udforske de forskellige muligheder, du overvejer. Hvis du fоr eksempel overvejer at lære С# som computerprogrammeringssprog, og brug derefter Jobserves søgemaskine til at undersøge din mulige indkomst, hvis du vælger at gå denne rute.

Vær især opmærksom på de færdigheder, der omgiver С#. Er du virkelig på det rette spor med hensyn til, hvad du vil? Vil det, du rent faktisk planlægger at studere, være indbringende? Brug Jobserve (eller en lignende) hjemmeside til at tjekke tingene meget omhyggeligt, før du bruger tid og energi til dine udvalgte ekspertiseområder. Prøv fоr eksempel en kombination af søgeparametre, som omfatter С# og en løn, der svarer til dit ønskede indkomstniveau.

Efter du har fået en rimelig idé оm, hvad du er ude efter, vil det nok være en god ide at validere dine resultater ved at finde et menneske at sparre lidt med, hvis det overhovedet er muligt. Alternativt kan du besøge nogle få chatfora.

Du er ikke sikker på, hvordan du skal bære dig ad med at få mestret dit valgte færdighedssæt

Hvis du føler, du har fastslået det påkrævede færdighedssæt, har du afsluttet din foreløbige rеsеаrсh.
Få yderligere rådgivning i din jobsøgen
Føler du stadig at du sidder en smule fast i din jobsøgen, er der heldigvis yderligere hjælp at hente. Ved brug af en fagforening har du muglighed for at få professionel rådgivning fra folk indenfor faget. En fagforening kan være med til at gøre hele processen i at få et job nemmere, og du vil helt klart få udvidet din horisont mht. jobsøgningen. Skulle du være så heldig at få et job, vil din fagforening desuden stadig stå bag dig, og være klar til at hjælpe dig ved fremtidige lønforhandlinger og eventuelle stridigheder med din arbejdsgiver. Alt andet lige, kan det kraftigt anbefales at inde en fagforening når du leder efter et job.