Always Fun I A Filmfestival

Lidt om mig

Jeg har i efterhånden en hel del år interesseret mig for video produktion - ikke mindst det, man kan kalde “guerilla video produktion”. Med det mener jeg den type videoer, som man kan lave med så enkle og billige midler som muligt, som jeg også har skrevet om i min artikel Lav din egen film.

Jeg ville ønske, at jeg kunne leve af at lave mine videofilm, men det har desværre endnu ikke kunne lade sig gøre. Til daglig arbejder jeg for hårde hvidevare firmaet Lavpriskøkken.dk, hvilket nu også er rigtig spændende.

Bidrag med din mening

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>